BEHANDELING

Tijdens de behandeling werk ik vanuit mijn intuïtie met ondersteuning van gronding, energetische stoel, energetische massage en klankschalen.

Als je goed gegrond bent, word je basisvertrouwen versterkt, ben je meer aanwezig en is het makkelijker om in het hier en nu te leven. Je kunt je beter concentreren en bent psychisch stabieler en evenwichtiger. Ook helpt het je bij het afvoeren van spanningen en geeft rust in hoofd en lichaam.

Adem- en lichaamswerk zijn de basis van de behandeling die ik geef en begeleid, de onderliggende groeiprocessen worden hierdoor ondersteund. In je lichaam liggen al je ervaringen en gevoelens opgeslagen. Door je ademhaling kom je in contact met jezelf. Dit betekent dat je je bewust wordt van jouw lichaam en haar signalen leert voelen en begrijpen. Je krijgt inzicht in welke belemmerende gevoelens of gedachten ten grondslag liggen aan jouw probleem. Door inzicht en bewustwording krijgt je lichaam de energie om op te ruimen en te laten stromen waardoor je weer de verbinding met jezelf gaat ervaren.

 

Hooggevoeligheid en BewustZijn

Het is belangrijk om goed te aarden,
grenzen te stellen,
je innerlijke kracht te versterken,
en juiste balans te vinden,
tussen
creativiteit en rust.Contact
Kracht van Zacht
Roermondseweg 23a
6061GA Posterholt
Telefoon: 06 51 18 51 32

info@krachtvanzacht.com
www.krachtvanzacht.com


Openingstijden
op afspraak