WORKSHOP BEWUST ADEMEN

Wil jij jezelf een cadeautje geven? Snak jij er ook naar om helemaal te ontspannen, je lijf weer laten bruisen en de verbinding tussen hoofd, hart en buik weer voelen? Dan is deze avond waar je naar op zoek bent.

We halen allemaal adem, dag en nacht. De meeste mensen zijn gewend om hun adem onbewust door hun leven te laten stromen. Wanneer je echter bewust gaat ademen, zul je merken dat er veel meer in je adem verscholen zit
dan dat je misschien zou denken. Het bewust ademen nodigt je uit om terug te keren naar een diepe en ontspannen buikademhaling, je adem kan dan door je hele lijf stromen. Bewust ademen maakt je bewust van blokkades, pijn en spanningen die je vasthoudt in je lijf, zoals kaak en gezicht, schouders en nek.

Door bewust te ademen zul je ervaren dat er meer ruimte in je lijf komt, van verkramping naar ontkramping, van denken naar voelen.

Bewust Ademen:
* helpt je lichaam diep te ontspannen
* Helpt spanning, stress en blokkades door te stromen
* Zorgt voor een bewuster contact met je lichaam
* Brengt je uit je hoofd en in je gevoel

De investering van deze workshop is €25,-

DANSMEDITATIE/INTUÏTIEVE DANS

DANS OP HET RITME VAN JE ZIEL
SPEEL, DANS, CREEER EN LAAT ONTSTAAN.

Meditatie in beweging

Je wordt uitgenodigd om volledig in je lichaam te komen en je hoofd uit te schakelen. Om te voelen wat je lichaam wil doen. Welke bewegingen wil je maken op muziek, zonder daarover na te denken...

Het geeft je energie, laadt je op, werkt bevrijdend, leidt je naar je innerlijke kracht en versterkt je fysieke lichaam.

Je lichaam weet de weg.

STA OPEN VOOR AL WAT IS,
OMARM JEZELF IN DE DANS
VAN DE ZIEL

EEN MOMENT VOOR JEZELF

Meditatie is een moment om even de stilte in jezelf op te zoeken.
Om enerzijds de stilte van het zijn te ervaren en anderzijds op een zachte manier je bewust te worden wat er in je leeft en overzicht te krijgen.
Je verbinden met je innerlijke wereld.

Van denken naar voelen,
In verbinding met jezelf,
Vanuit de kracht van zacht.Contact
Kracht van Zacht
Roermondseweg 23a
6061GA Posterholt
Telefoon: 06 51 18 51 32

info@krachtvanzacht.com
www.krachtvanzacht.com


Openingstijden
op afspraak