ZORGMASSAGE BIJ OUDEREN

Niets is zo troostend als een zachte aanraking

Waarom een zorgmassage?
Aangeraakt worden heeft voor de meeste mensen een rustgevende werking. Aanraken door het masseren van hoofd, schouders, rug, handen of voeten. Masseren heeft een heilzame werking. De massage wordt op een rustige en respectvolle manier uitgevoerd. De mensen voelen en zien letterlijk dat er aandacht voor ze is. Massage geeft vertrouwen, innerlijke rust en troost, waardoor er weer verbinding ontstaat met zichzelf en de ander. Het geeft ontspanning wat een gevoel van welbevinding teweeg brengt. Emoties krijgen de ruimte en verzachten zichtbaar, men wordt rustiger en maakt oogcontact met een heldere “open” blik.

Een origineel cadeau!
Een massage (en natuurlijk ook de stoelyoga) is ook leuk om als cadeau aan te bieden.

 

STOELYOGA VOOR OUDEREN 

Gezond ouder worden willen we allemaal

Waarom meedoen met stoelyoga?
Stoelyoga voor ouderen is een eenvoudige en plezierige manier van bewegen op een stoel of in de rolstoel. Je hoeft je er niet voor om te kleden en kunt zelfs de schoenen aanhouden. Door middel van yogaoefeningen zittend op een stoel of rolstoel kan iedereen zijn spieren en gewrichten bewegen en versterken. En dat zonder bang te zijn om te vallen.

Yoga is vergelijkbaar met gymnastiek,maar voegt daar zelfs nog iets aan toe. De deelnemers bewegen hun hele lichaam in een rustig tempo, en ook door te concentreren op de adem is het heel ontspannend voor de geest.

In groepsverband
Samen in een groep bewegen geeft verbinding met elkaar en gezelligheid. De groepsgrootte ligt tussen de 4 en 10 deelnemers.

 

 Contact
Kracht van Zacht
Roermondseweg 23a
6061GA Posterholt
Telefoon: 06 51 18 51 32

info@krachtvanzacht.com
www.krachtvanzacht.com


Openingstijden
op afspraak